Objednávejte nyní i přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu

Jsme rádi, že vám můžeme oznámit, že jsme nově rozšířili naše možnosti dopravy. Nyní si můžete objednat naše produkty také přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu.

Zásilkovna je česká společnost, která nabízí širokou síť výdejních míst. Vyzvednout si testovací sadu můžete na více než 24 000 výdejních místech po celé republice. Balíkovna je služba České pošty, která umožňuje zaslat zásilku na libovolné místo v České republice,  má více než 10 000 výdejních míst.

Jak objednat přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu?

Při objednávce na našem webu vyberte možnost "Zásilkovna" nebo "Balíkovna" jako způsob dopravy. Poté si zvolte výdejní místo, kde chcete zásilku převzít.

Proč si vybrat Zásilkovnu nebo Balikovnu?

Obě služby nabízejí několik výhod:

  • Dostupné: Zásilkovna a Balikovna mají širokou síť výdejních míst po celé České republice. Zásilku si můžete vyzvednout v nejbližším výdejním místě.
  • Praktické: Zásilkovna a Balikovna nabízejí možnost vyzvednout zásilku 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
  • Flexibilita: Kromě jejich vlastní sítě výdejních míst lze balíček vyzvednout i u partnerů, třeba v Alzaboxech.

Jak si vyzvednu moji zásilku?

Po přijetí objednávky vám pošleme e-mail s číslem zásilky a odkazem na její sledování. Zásilku si můžete vyzvednout na vybraném výdejním místě s pomocí zaslaného kódu.

 

Pokud hledáte pohodlný a rychlý způsob doručení, Zásilkovna nebo Balikovna je skvělou volbou. A navíc jako dárek od nás máte dopravu zdarma!